A változások kora
2016. október 04. írta: A világ egy könyv...

A változások kora

A Változások kora egy immáron 4 kötetesre bővült regényfolyam első része, mely néhány hónapon belül fog megjelenni könyv formában.
Először egy rövid kedvcsinálót szeretnék megosztani veletek a készülő első kötetről. :)

tomcsik_nori_a_valtozasok_kora_vegleges04.jpg

A történet főhőse Henry Davis, az ír származású lovászfiú, aki az angol Tóvidéket elhagyva, próbál feljebb jutni a társadalmi ranglétrán, hogy elvehesse Sarah -t, egy gróf lányát. A boldog békeidők, reményekkel teli éveinek ideje ez, mikor az ember könnyen próbálhat szerencsét. De, hogy megtalálja-e, már egészen más kérdés. 
 
Henry és barátja a papnövendék George a felnőtté válás küszöbén állnak, és lépnek ki a nagy világba. A két fiú más-más úton jár.  George -nak önmagával kell megküzdenie, hogy jó pap váljon belőle, és el kell szakadnia egykori gőgös, nemesifjú énjétől. Henry társadalmi helyzete miatt kerül újra és újra nehéz helyzetbe, míg végül matrózzá nem válik.
Ahogy telik az idő Henry egyre több olyan eseménynek lesz részese, melyek végérvényesen megváltoztatják őt, miközben már felsejlenek egy közelgő, minden eddiginél nagyobb háború előjelei.

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagegykonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr911767111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása