Az apród, a tolvaj és a lovag
2016. október 04. írta: A világ egy könyv...

Az apród, a tolvaj és a lovag

Egy távoli elképzelt birodalomban, ahol minden égtájnak külön királysága van, melyeket a Nagy király tart össze, játszódik ez a történet, melynek központjában Felicia áll a tolvajleány, aki, miután megismeri Edmundot az apródot, egyszerre egy zűrzavaros és sorsfordító ügy kellős közeknight_and_dragon_book_sculpture_by_wetcanvas-d5bhndm.jpgpére kerül. A Nagy király az egész birodalom felet át akarja venni a hatalmat. Háború készül, aminek csak úgy vethetnek véget, ha Feliciáék előbb találják meg az immáron 200 éve szunnyadó sárkányokat, mint az ellenség.

Felicia, Edmund és egy lovag, Sir Marcus együtt vágnak neki a veszélyes kalandnak, mely során nem csak veszélyekben lesz részük, de megismerik a bajtársiasság, a barátság és a szerelem fontosságát is, miközben minden elkövetnek azért, hogy megmentsék a négy királyságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagegykonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1511767215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása